Voeding en zwangerschap

Je zwangerschap is een belangrijke tijd: jij en je kindje hebben voldoende voedingsstoffen nodig om in conditie te blijven en goed te groeien. Je voeding speelt hierbij een cruciale rol.

Een zwangerschap vraagt veel van je lijf. Daarom is het belangrijk dat je zo goed mogelijk voor jezelf en je kindje zorgt. Hiervoor heb je een zorgvuldig samengestelde en uitgebalanceerde voeding nodig, die past bij jouw leefstijl.

Heb je klachten zoals misselijkheid, een lage bloeddruk of juist een hoge bloeddruk? Vaak kun je met het aanpassen van je voeding klachten verminderen en soms zelfs helemaal voorkomen.

Iedere vrouw is anders

Maar let op: iedere vrouw is anders. Factoren zoals leefstijl, het verloop van je zwangerschap en eventuele klachten bepalen wat je kunt en moet eten.

Maar hoe zorg je er nu voor dat je de beste dagelijkse voeding jou en je kindje krijgt? Dat is niet zo eenvoudig. Daar heb je uitgebreide voedingskennis, medische kennis en een flinke portie ervaring voor nodig! De diëtist is dus de aangewezen persoon om je hierbij te helpen.

DIËTISTENPRAKTIJK ROMY NIJSSEN

06 21 39 68 02

Powered by Total Progress